Welkom bij Hypnobalance

Begrijpen en begrepen worden

Hypnobalance Coaching Pagina

Als je kiest voor Coaching investeer je in jezelf. Je bereikt je resultaat sneller, beter en comfortabeler. Zeker als je daarbij kiest voor Johan de Jong van Hypnobalance. Je gaat vaak anders kijken naar jezelf. Alsof er meer ruimte is voor ook andere keuzen die je normaal misschien niet zou maken of waar je nog helemaal aan hebt gedacht. Hierdoor ontwikkel je een gezonde persoonlijke groei en ervaar je eerder geluk, voldoening en een beter resultaat.

Het kan zijn dat je privé of in je werk aanloopt tegen zaken, gewoontes of gevoelens in jezelf. Hoewel je mogelijk op veel gebieden goed functioneert, kan dat toch je ontwikkeling stagneren en/ of je hinderen in je goede gevoel. Het kan ook zijn dat je merkt dat je leven steeds meer energie gaat kosten, of dat je jezelf tegenwerkt.

Management Coaching

Als leidinggevende dien je iedere dag keuzes te maken die bepalend zijn voor jezelf en je medewerkers en de strategie en de dagelijkse gang van zaken in de organisatie. Daarnaast is een juiste balans tussen werk en privé van belang om voldoende overzicht te bewaren en op ieder vlak de juiste afwegingen te maken. Een verstoring van dit evenwicht kan negatief uitwerken. Johan de Jong helpt u deze balans te bewaren en waar nodig mentale blokkades te identificeren en op te ruimen.

Single Coach

Nog steeds single? Je kunt de juiste partner niet vinden? Vind je het moeilijk om contact te maken of is het lastig om jezelf goed neer te zetten? Kortom je kunt wel een goede coach gebruiken die samen met jou kijkt waar het misgaat en je stap voor stap ondersteunt?

Werkcoach/ Loopbaan Coaching

Als het niet meer zo lekker gaat op het werk en dat kan door allerlei redenen komen: samenwerking met collega’s, je baas, de werkdruk etc etc. kan het goed zijn voor jezelf om helder te krijgen wat jij precies mist of nodig hebt. Hypnobalance kan je hierbij helpen dit inzicht te verkrijgen en je te helpen stappen te maken waardoor jouw situatie en hoe je je daarbij voelt sterk verbeterd wordt

Sollicitatie Coach/ Loopbaan Coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe leuke baan en heb je behoefte aan professionele begeleiding dan bent u bij Hypnobalance aan het juiste adres. Johan de Jong helpt u daar waar nodig bijvoorbeeld met tips hoe te netwerken; het opstellen van sollicitatiebrieven en CV’s, het maken en voordragen van pitches, hoe te netwerken en/ of het voeren van sollicitatiegesprekken.  Het is fijn te beschikken over een eigen Coach die er helemaal voor jou is. Hypnobalance helpt jou je van de beste kant te laten zien bij je toekomstige werkgever. Tevens is het mogelijk diverse professionele testen te ondergaan waardoor u heel scherp zicht krijgt in uw persoonlijkheid en wensen ten aanzien van je nieuwe baan.

Mental Coaching

Voor professioneel ingestelde sporters, muzikanten, artiesten, pokeraars maar ook voor studenten is het belangrijk te beschikken over een juiste mindset. Naast het talent en de passie is je mindset om goed te (blijven) presteren cruciaal. De mindset is onder meer het vermogen de juiste concentratie te bewaren, bewust te zijn van je rol en voor een langere periode in het moment te kunnen blijven. De methodieken die we bij Hypnobalance inzetten sluiten hierbij zeer goed aan.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken bel dan gerust:

 

073 – 711 3310