Coaching

bij Therapie Den Bosch – Hypnobalance

Coaching & Persoonlijk Advies

Coaching is een. breed begrip wat van alles kan inhouden. Vandaar dat de mogelijkheden hieronder apart staan benoemd.

Therapeutische Coaching

Het voordeel van coaching bij Hypnobalance is dat Johan de Jong niet alleen coach is maar ook therapeut. Soms loop je in een traject aan tegen blokkades of zaken van vroeger die je in de weg staan met een diepere vaak pijnlijke of weggedrukte oorzaak. Voor een reguliere coach houdt het daar op en zal hij/ zij je verwijzen naar een therapeut en zal je je hele verhaal opnieuw moeten vertellen.

Persoonlijk Advies

Johan de Jong is zeer goed in staat zich in te leven in jouw specifieke situatie zodat hij al snel begrijpt wat voor jou belangrijk is en waar het jou om gaat. Samen bespreek je dan de mogelijke vervolgstappen waardoor je sneller tot een voor jou beste oplossing komt.

Management Coaching

Als leidinggevende maak je iedere dag bepalende keuzes voor jezelf, de medewerkers, de strategie en de dagelijkse gang van zaken in de organisatie. Daarbij is een juiste balans tussen werk en privé van belang. Een verstoring van dit evenwicht kan negatief uitwerken. Johan de Jong kan op diverse vlakken ondersteunen. Hij kan dienen als onafhankelijk sparring-partner en waar nodig helpen zicht te krijgen op mogelijke mentale blokkades en blinde vlekken.

Werkcoach

Als het niet meer zo lekker gaat op het werk – en dat kan door allerlei redenen komen: samenwerking met collega’s, uw leidinggevende, de werkdruk etc etc. – kan het goed zijn helder te krijgen wat je precies mist of nodig hebt. Johan de Jong kan je hierbij helpen dit inzicht te verkrijgen en te helpen de voor jou juiste stappen te maken waardoor je situatie en hoe je je daarbij voelt sterk verbeterd wordt.

Loopbaan Coaching / Hulp bij solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan kan Hypnobalance je ondersteunen. Johan de Jong helpt u daar waar nodig bijvoorbeeld met tips hoe te netwerken; het opstellen van sollicitatiebrieven en CV’s, het maken en voordragen van pitches en het voeren van sollicitatiegesprekken. Het is nuttig in deze toch spannende tijd te beschikken over een persoonlijke Coach die er helemaal voor jou is. Hypnobalance helpt je de beste kant van jezelf te laten zien. Tevens is het mogelijk diverse professionele testen te ondergaan waardoor een heel scherp zicht ontstaat in je persoonlijkheid en wensen ten aanzien van een nieuwe baan.

Single Coach

Nog steeds single en je kunt de juiste partner niet vinden of je bent daar onzeker over?  Vind je het moeilijk om contact te maken of is het lastig om jezelf goed neer te zetten? Kortom je kunt wel een goede coach gebruiken die samen met jou kijkt waar het misgaat en je stap voor stap ondersteunt?

Mental Coaching

Voor (semi)-professionele sporters, muzikanten, artiesten, pokeraars maar ook voor iedere student, werknemer en ondernemer is het belangrijk te beschikken over een juiste mindset. Naast het talent en de passie is je juiste mentale balans goed te (blijven) presteren cruciaal. Deze mindset is onder meer het vermogen de juiste concentratie te bewaren, bewust te zijn van je rol en voor een langere periode in het moment te kunnen blijven. Belangrijk is te ontdekken wat jij nodig hebt optimaal te presteren.

Coaching van Johan de Jong

Johan de Jong is een sparringpartner die zich zeer goed kan inleven in situaties. Hierdoor ontstaan er vrij snel nieuwe inzichten over een vaak al maanden vastzittende situatie. Ook kijk je kritisch naar je eigen rol. Onhandige en ineffectieve overtuigingen worden zodanig omgebogen dat ze voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Wil je meer lezen over de soorten van therapie die kunnen worden ingezet bij Hypnobalance.

Klik voor meer op de onderstaande links:

Hypnose / Hypnotherapie

EMDR

Coaching

Relatietherapie

Werkwijze Therapie Den Bosch

De aanpak is praktisch en doelgericht. De oorzaken van de klachten worden onderzocht en aangepakt. Dit wordt gedaan met de meest effectieve methoden en technieken zodat je in korte tijd weer de goede kant op gaat.

Johan de Jong helpt je jezelf opnieuw te ontdekken en je boosheid, pijn, zorgen en verdriet achter je te laten. Zolang jij maar bereid bent eerlijk en open met jezelf aan het werk te gaan heb je na  een doorgaans kort traject de regie weer terug en voel je je krachtiger en onafhankelijker. Je merkt dat er weer ruimte ontstaat voor ontwikkeling, groei en de leuke dingen in je leven.

De sessies kunnen zowel overdag als in de avond en zowel op werkdagen als in het weekend worden ingepland.

Heeft u hierover vragen bel dan gerust met 073-711 3310 of vul het contactformulier in.

Bel me terug

Bel me terug